Menu

Zorg, wonen en welzijn

Veranderende tijden

Ik ben al jaren kind aan huis bij een aantal woon- en zorgorganisaties. Instellingen die hun rol pakken en kansen creëren in veranderende tijden, zodat iedereen zo zelfstandig mogelijk kan leven en meedoen in de samenleving. Ook als je wat ouder bent, een beperking hebt of een nieuwkomer bent in ons land.

klik hier voor KLANTEN

—————————————————————————————————————————
Magazine Zayaz Weener

Weer op de rit

Werk en een woning zijn essentieel om je leven op de rit te krijgen of te houden. Sociale werkvoorziening WeenerXL en Woningcorporatie Zayaz weten dat als geen ander. Zij bundelen al tien jaar hun krachten. Om dat te vieren maakten we een magazine met prachtige verhalen. Wat een voorrecht die te mogen optekenen.

Dat Past p22

—————————————————————————————————————————

voorblad kwaliteitsrapport Prezzent

Klein en eigenwijs

Nog zo’n klant waar ik graag over de vloer kom: Prezzent, een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze kleine en eigenwijze club laat zich niet van de wijs blijven door veranderende wetgeving. Zij doen gewoon waar ze goed in zijn: hun cliënten ondersteunen om alles uit zichzelf te halen en volop mee te doen. We hebben bijna wekelijks contact. Sinds 2006 verzorg ik hun website, advertenties, redactionele artikelen, brochures, interviews met cliënten, en het jaarlijkse kwaliteitsrapport dat door de persoonlijke sfeer en verhalen goed gewaardeerd wordt, van de cliënten tot de VGN.

Redactioneel Prezzent

Prezzent-compressor

Dit zeggen ze…

Marc Hesen, bestuurder Prezzent: ‘Een als vanzelfsprekende samenwerking. Chantal is zeer betrokken bij onze organisatie. Door haar inhoudelijke gedrevenheid vinden we elkaar naadloos op de inhoud, met als gevolg maatwerk en altijd mooie resultaten, en dat zonder onnodig overleg. Een verademing!’

Marjon van Dinther, communicatiemedewerker Zayaz: ‘Wij werken al jaren met Chantal samen voor ons bewonersblad Buurt. Ik ben blij met de verhalen die ze schrijft. Ze kent onze organisatie goed en weet dus ook wat wel en niet bij ons past. Ze luistert goed naar onze wensen, maar denkt ook zelf actief mee. Heel fijn! Ze komt tot verhalen die de juiste snaar raken en die laten zien waar wij als Zayaz voor staan. Een fijne samenwerking!’

———————————————————————————————————————————-
cover buurt

Betrokken bij de buurt

Ik werk veel en graag voor Woningcorporatie Zayaz. Voor het bewonersmagazine BUURT schrijf ik verhalen over inwoners die zich inzetten voor hun wijk. We zien de mooiste initiatieven: een smoelenboek vol behulpzame buren, spontane schoonmaakacties, of een buurttuin waar naast groente en fruit de saamhorigheid groeit.
Verder maken we een serie over Werkgeluk, waarin medewerkers vertellen wat er voor hen toe doet in het werk. En Zayaz maakt steeds vaker gebruik van mijn tekeningen, ook leuk!

zayaz-compressor


syrisch gezin zayaz
—————————————————————————————————————————

vluchtelingen2

GGD en GGZ

Deze organisaties, met name in het Brabantse, behoren al lang tot mijn klantenkring. Ik werkte er als interim communicatieadviseur en als ‘handjes op afstand’ voor hun communicatieafdelingen. Ook hier mag ik zowel mooie verhalen van cliënten ophalen als beleid verwoorden.

Skrebbel Communicatie