Menu

Tekstproducties

Meedenken in de volle breedte

Door mijn ervaring als journalist en communicatieadviseur kijk ik met een brede blik naar de opdracht – die vaak veel meer inhoudt dan het vinden van de juiste woorden. Ik duik graag diep in het onderwerp. Ik lees en luister, filter en focus. Zo breng ik onder meer beleid en regelgeving van gemeenten en maatschappelijke organisaties terug tot de kern, in een bondig en helder verhaal.

Beleid krijgt een gezicht in persoonlijke interviews met de inwoners, huurders of cliënten van mijn opdrachtgevers. Mooi werk! Ik vind het een voorrecht dat zij mij een inkijkje in hun leven geven.  De oudere man die voor zijn zieke vrouw zorgt, een vluchtelingengezin dat zijn weg vindt in ons land, een kind in de knel. Het raakt me. Ik ga met hun verhaal aan de slag en hoop op mijn beurt iets in gang te zetten.

Ik hou van helderheid in elk opzicht, ook in de samenwerking. Afspraak is afspraak, geen overbodig overleg, aan een half woord genoeg. Vandaar mijn motto: geen gedoe. 

Een passende vormgeving

Een tekst treft pas doel in de juiste verpakking. Soms is dat een website, dan weer een folder, blog, factsheet of informatiekrant. Omdat ik dagelijks samenwerk met vaste vormgevers en fotografen is het meestal zo geregeld.

Bladen maken is wat ik het allerliefste doe. Van het leiden van de redactievergadering tot en met de inkoop van drukwerk – als team weten we hoe het werkt én we worden er heel erg blij van. En dat zie je terug in het resultaat.

Een overzicht van mijn werk en opdrachtgevers vind je onder het kopje THEMA’S: GEMEENTEN, ZORG, JEUGDHULP, WONEN&WELZIJN, ONDERWIJS en WATER&MILIEU. Benieuwd naar een productie over een specifiek onderwerp? Mail of bel me gerust: info@skrebbel.nl, 06 42 26 99 00. Ik stuur je graag wat voorbeelden toe!

Skrebbel Communicatie