Menu

TWO pager

Dit kan ik voor je (be)tekenen

De tijd van lappen tekst en wollige woorden is echt voorbij. Bondig en beeldend, dat is wat we willen. Bondig waren mijn teksten altijd al. En beeldend? Daar ontwaakte een oude liefde. Ik heb mijn stiften weer opgepakt en ben me gaan scholen in visual storytelling. Schrijven én tekenen is effectief - en leuk! Een krachtige combinatie voor meer inzicht en overzicht.

Samen gaan we op zoek naar de kern van jouw boodschap. Er komt helder verhaal in woord en beeld op twee A4, de Skrebbel+Sketch two pager:

1. een krachtig en verbindend verhaal op één A4 (inzicht)
2. een frisse tekening met de bouwstenen in één oogopslag (overzicht)

——————————————————————————————————————-

Agenda Sociaal 013

——————————————————————————————————————-

jaarplan geblurd

Dit heb je eraan

Edwin Hendriks, communicatieadviseur Waterleiding Maatschappij Limburg: “Chantal heeft ons jaarlijkse bedrijfsplan ingedikt en verduidelijkt in een zogenoemde two pager: één pagina tekst en een verduidelijkende tekening. Dat maakt het plan meer communicabel en begrijpelijk voor de hele organisatie. Na een korte briefing en enkele kritische vragen leverde Chantal vlot een helder en to the point document op. Een absolute aanrader.”

Marion Heilig-Laan, communicatieadviseur gemeente Beverwijk:We hebben in één sessie een enorme slag kunnen maken in onze organisatievisie. Heel knap hoe Chantal op een A4’tje heeft kunnen tekenen wat wij in een sessie benoemd hebben. Prachtig herkenbaar resultaat voor alle betrokkenen. Ik was op zoek naar een tekenende schrijver en die heb ik gevonden!”

——————————————————————————————————————-

Organisatievisie geblurd

——————————————————————————————————————-

Visie_SD_geblurd

——————————————————————————————————————-

chantal wuijster swo

Skrebbel Communicatie