Menu

IN WOORD+BEELD

Dit kan ik voor je (be)tekenen

De Skrebbel+Sketch two pager brengt scherpte en structuur in je plan, project of proces. Ook als waardevolle opbrengst van heidagen en strategiesessies. Geen ‘live verslag van de dag’, maar een stevig inhoudelijk document achteraf, bestaande uit:
1. een krachtig en verbindend verhaal op één A4
2. een aansprekende tekening met de ambities, plannen, waarden of uitgangspunten in één oogopslag

Samen vormt het een inhoudelijke paraplu in de juiste taal en toon. Het document helpt om een eenduidig verhaal uit te dragen en kan langjarig ingezet worden. Intern, maar ook in de communicatie met partnerorganisaties.

Inzicht en overzicht

Bijvoorbeeld:
• Tekst: een heldere, gezamenlijke visie na een strategische sessie Tekening: de uitgangspunten overzichtelijk bij elkaar
• Tekst: de achtergrond van een verandertraject; waarom willen we dit en wat levert het op? Tekening: de stappen, hoe komen we daar?
• Tekst: een inspirerend signatuurverhaal van een wethouder/bestuurder Tekening: concrete ambities
• Tekst: jouw toekomstdroom of nieuwe onderneming Tekening: hoe ziet dat er concreet uit?

Marion Heilig-Laan, communicatieadviseur gemeente Beverwijk: “We hebben in één sessie een enorme slag kunnen maken in onze organisatievisie. Heel knap hoe Chantal op een A4’tje heeft kunnen tekenen wat wij in een sessie benoemd hebben. Prachtig herkenbaar resultaat voor alle betrokkenen. Ik was op zoek naar een tekenende schrijver en die heb ik gevonden!”
Chantal-Wuijster-4e-generatie-methode-compressor
FemFitale landscape
chantal-wuijster-cycl-swo-compressor
koesteren en loslaten
chantal wuijster swo
Untitled_Artwork 5