Menu

IN WOORD+BEELD

Dit kan ik voor je (be)tekenen

Samen gaan we op zoek naar de kern van jouw boodschap. Ik luister en vraag door, filter en focus. Er komt één helder verhaal in woord en beeld:
1. een krachtig en verbindend verhaal op één A4 (inzicht)
2. een frisse tekening met de bouwstenen in één oogopslag (overzicht)

Bij elkaar een stevige kapstok voor je plan, project of proces. Of als waardevolle opbrengst van een heidag, strategiesessie of visietraject. In de juiste taal en toon, wat helpt je het verhaal eigen te maken en eenduidig uit te dragen. Een document dat langjarig ingezet kan worden. Intern, maar ook in de communicatie met partnerorganisaties.

Inzicht en overzicht

Bijvoorbeeld:
• Tekst: een heldere, gezamenlijke visie na een strategische sessie Tekening: de uitgangspunten overzichtelijk bij elkaar
• Tekst: de achtergrond van een verandertraject; waarom willen we dit en wat levert het op? Tekening: de stappen, hoe komen we daar?
• Tekst: een inspirerend signatuurverhaal van een wethouder/bestuurder Tekening: concrete ambities
• Tekst: jouw toekomstdroom of nieuwe onderneming Tekening: hoe ziet dat er concreet uit?

Opdrachten als deze zijn vaak vertrouwelijk. Ik kan dan ook niet alles laten zien. In een persoonlijk gesprek kan ik je er natuurlijk wel meer over vertellen.

Marion Heilig-Laan, communicatieadviseur gemeente Beverwijk: “We hebben in één sessie een enorme slag kunnen maken in onze organisatievisie. Heel knap hoe Chantal op een A4’tje heeft kunnen tekenen wat wij in een sessie benoemd hebben. Prachtig herkenbaar resultaat voor alle betrokkenen. Ik was op zoek naar een tekenende schrijver en die heb ik gevonden!”
Visie_SD_geblurd
Droom Zayaz
Agenda Sociaal 013
jaarplan geblurd
jaarbericht AquaMinerals
Organisatievisie geblurd
chantal-wuijster-cycl-swo-compressor
FemFitale landscape
chantal wuijster swo
koesteren en loslaten
Untitled_Artwork 5